Daru bérlés

Daru bérlés

KCR-s daru bérlés speciális emelési megoldásokra

Darus teherautók használatának előnyei I.

2021. november 07. - Szingapúr

Mint az a korábbi bejegyzésben röviden bemutattam az első KCR-s daruk a 1940-es évek közepétől, végétől készülnek tömeggyártásban. Az azóta eltelt 75 évben dinamikus fejlődésen mentek keresztül, aminek köszönhetően napjainkban rádió távvezérlés mellett akár 300 tm kapacitásig is megtalálhatóak az egyes gyártók kínálatában. 



Népszerűségük az elmúlt évtizedekben töretlenül növekedett. Ez annak köszönhető, hogy egyre több olyan speciális emelési igény merül fel, amit csak ezekkel az eszközökkel lehet elvégezni. Ilyen például, ha alacsony belmagasságú csarnokokban végzett munka, ablakon vagy ajtón történő benyúlással megvalósítható emelések.
A KCR-s daruk sokkal rövidebb (2-2.5 méter) gémtagokkal rendelkeznek, így sokkal könnyebben használhatóak ilyen speciális esetekben, mint az autódaruk vagy city daruk (min. 7.5 méteres gémtagok).


kcr_daru_csarnokon_belul.png

Darus autók, KCR-s teherautók bérleti ára több tényezőtől is függhet. Ajánlatkéréssel kapcsolatban a kattintson ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://daruzas.blog.hu/api/trackback/id/tr8816747994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása