Daru bérlés

Daru bérlés

Daruzás Budapesten kedvező áron

A daruzás során a biztonság elsődleges szempont

2022. február 06. - Szingapúr

Az emelési feladatok elvégzése körültekintő munkát igényel, amelyek során az egyik legfontosabb szempont biztonság. Az emelőgépeknek szerkezeti szempontból alkalmasnak kell lennie biztonságos munkavégzésre, amelyet igénybevételtől függően 4-6 havonta vizsgálni kell. Ezt emelőgép szekértő vagy technikus végzi el időközi és éves felülvizsgálatok formájában. Ezzel egy időben az emeléshez szükséges emelőkötelek felülvizsgálata is megtörténik. 

Munkavédelmi szempontból a daruzás csak akkor kezdhető meg, ha ezek a dokumentumok rendelkezésre állnak.

Sok esetben nem egyértelmű, hogy milyen autódarura van szükség az adott daruzás során. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb típusú darut. 

Több fontos szempont alapján tudjuk meghatározni, hogy milyen autódaru esetleg KCR-s teherautó tudja elvégezni az adott emeléseket. Azaz, hogy hol tud biztonságosan letalpani az adott daru, illetve onnan milyen messzire kell eltennie az adott tömeget. További fontos szempont a daruzás során, hogy van-e bármilyen akadályozó tényező a daru és a végső emelési hely között, pl. fa, felsővezetékek, épület - amin át kell emelni a terhet. Ezek a legfontosabb szempontok, de figyelembe kell venni azt is, hogy közterületen lehet-e csak letalpalni a daruval vagy sem. Ha igen, akkor közterület foglalási engedély beszerzésére is szükség van.

samsung_god_5.jpgDaruzás 250 tonnáig. Daruzás kezelővel. Daruzás Budapesten és Pest megyében.

Autódaru és KCR-s teherautókból álló gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében a legbiztonságosabban, legkedvezőbb áron tudjuk kiszolgálni megrendelőinket.

A daruzás és autódaru bérlési árak a munka jellege, a bérlet hossza illetve a szükséges mobildaru nagysága szerint változnak. Ha daruzásra van szüksége keressen minket ide kattintva.  


A bejegyzés trackback címe:

https://daruzas.blog.hu/api/trackback/id/tr3217215468
süti beállítások módosítása