Daru bérlés

Daru bérlés

KCR-s felhasználási lehetőségei

KCR-s daruk mindennapi használatban

2022. január 16. - Szingapúr

A korábbi bejegyzésekben bemutatott KCR-s darukat számtalan helyen használják napjainkban.

A kisebb kapacitású KCR-s teherautókat elsősorban az építőipariban használják raklapos áruk helyszíni kiszállítására és daruzására. Emellett konténerek átszállítását is KCR-s daruk végzik. 

Nagyon praktikus a mindennapoi használat során, hogy a kiszálított anyag épületre történő felrakásához nem kell külön autódaru, mint az alábbi videón.

Természetesen nem csak az építőipar, hanem egyéb iparágak, mint pl.: gépipar, élelmiszeripar és energetika használják a KCR-s darukat.

Jacuzzik, medencék telepítésénél vagy szűkös emelési körülmények között is szinte csak KCR-s teherautók jöhetnek szóba.

Ilyen például az alábbi videón jacuzzi beemelése KCR-s daruval:

  
A nagyobb kapacitású KCR-s darukat is főleg az építőiparban, de egyre inkább a gépiparban is használják. Habár kevesebb súlyt tudnak szállítani messzebbre és magasabbra tudják eltenni az adott súlyt. Ezeket a darukat csarnokon belüli munkavégzésre is nagyon jól lehet használni, annak köszönhetően, hogy rövidebb gémtagokból áll össze a gémszerkezet.

A KCR daru bérlés ára a daru típusától és munka jellegétől függően alakul. A KCR daruzás ára a munka hossza is befolyásolja.

Bővebb információt és egyénre szabott ajánlat miatt kattintson ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://daruzas.blog.hu/api/trackback/id/tr6316814816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása